Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: Bike Parts

 

Wat doen jullie?  

Bike Parts, de naam zegt het al: in 1991 opgericht als verkooppunt van onderdelen voor motoren. Vandaag zijn we verdeler van moto's (Benelli, Peugeot, Royal Enfield, Sherco, Suzuki, Sym) en fietsen (Achielle, Derbi, KTM, Urban Arrow). Onderhoud en herstellingen voor alle merken en optimaliseren we de vermogens van motoren. Wij werken vaak a la carte om aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

In ons 30 jaar bestaan hebben we een groot klantenbestand opgebouwd en behaalden we mooie successen in de superbike competies zowel in Belgische als in Europese kampioenschappen. Door omstandigheden zijn we op dit moment minder actief in de motorsport. Racing zit in ons bloed dus je kan ons dit jaar (2023) in aktie zien tijdens de 6u van Spa-Francorchamps.

 

Hoe lang ben je al klant?  

Wij zijn een modern bedrijf: digitalisatie hebben we tijdig in gang gezet en hebben we Carfac als partner mogen verwelkomen in 2017. De keuze werd voorafgegaan aan een studieronde in 2016. Carfac kon, en kan nog altijd, aan onze wensen voldoen. Het belangrijkste voor onze werking is het gebruik van chassisnummers! Moto's worden gekocht en doorverkocht, verhuizen naar andere locaties,... met het chassisnummer kunnen we alle historiek van de moto terug ophalen.

  

Welke koppelingen/modules gebruik je? En Waarom?

Bike Parts meer rendabel maken. Dat is ons doel. Met artikelbeheer, tijdsregistratie en de boekhoudmodule zijn we goed uitgerust. We hebben nog veel werk om alle onderdelen in artikelbeheer te plaasten. Ons doel is eind 2023 alle onderdelen (1.500.000 stuks!) in Carfac beschikbaar te hebben. Nog heel veel werk. Gelukkig is tijdsregistratie een quick win! Het is zo makkelijk in gebruik.

 

Met welke functie mogen we nooit stoppen?  

Sinds we Carfac gebruiken, konden we met ons bedrijf digitaliseren. De automatisatie van Carfac en onze discipline moeten we sneller kunnen schakelen. Boekhouding houden we intern en daardoor is Carfac essentieel voor ons bedrijfsvoering. 

  

Welke indruk heeft Carfac nagelaten?  

Wij raden onze collega's aan om Carfac te gebruiken. Is dat niet mooi?

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac C modules:

Carfac-c-modules/