Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Carfac.

Carfac maakt deel uit van de Fraeye Group en is gevestigd te Oudenaarde. Naast Carfac zijn er nog andere bedrijven binnen de Fraeye Group gespecialiseerd in IT en elk in hun specifiek vakgebied.

Wie zijn we

30 jaar expertise, gebundeld in een ERP oplossing die u toelaat om uw bedrijf efficiënt te beheren.  Onze software omvat het volledige plaatje van CRM tot facturatie alsook een geïntegreerde boekhouding.

Voeg hier nog een team aan toe van gepassioneerde medewerkers en u begrijpt waarom Carfac de referentie is op de Belux markt. 

Elke dag opnieuw maken wij voor u het verschil in Automotive, landbouw en industrie!

Geschiedenis

Wat eens een administratieve hulp was, groeide uit tot een performante ERP.

Carfac werd in 1987 opgericht door Hendrik Declercq onder de naam HDC Software & HDC Services. Door de jaren heen werd het systeem verder uitgewerkt met nieuwe modules tot we spraken van een krachtige ERP oplossing.  In 2009 nam Mike Fraeye de leiding van het bedrijf over en in 2012 veranderde de naam naar Carfac. Software en dienstverlening kwamen onder 1 dak te zitten en Carfac schakelde een versnelling hoger met de focus op innovatie en performantie. Sinds 2019 maakt Carfac deel uit van de Fraeye Group. Binnen deze groep kent ieder bedrijf zijn specialisatie, op deze manier bieden we je op groepsniveau het beste aan binnen ons vakgebied. 

Door deze jarenlange ervaring kunnen we je een totaalpakket aanbieden waarmee je jouw bedrijf efficiënt beheert. Onze software omvat het volledige plaatje van klantenbeheer tot facturatie en zelfs een geïntegreerde boekhouding. Carfac is de referentie in dé Belux. Wij maken elke dag opnieuw het verschil in de automobiel-, agro-, constructie en industriesector.

Gepassioneerde mensen
Tevreden klanten
Aantal gemaakte orders bij klanten

Fraeye Group

Fraeye Hardware Group

Bij Fraeye Hardware Group bent u aan het juiste adres voor uw Hardware, Software en cloudoplossingen.

C&C

De strategische partner die instaat voor het aanbieden van geïntegreerde totaaloplossingen.

Wasp

Onze software legt het accent op het beheer van maten, flexibele productdefinitie en gericht klantenbeheer. 

Zin om erin te vliegen met ons? Solliciteer nu!