Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

LV01

Carfac C.

Met bijna 35 jaar expertise hebben we een totaaloplossing samengesteld waarmee je je bedrijf efficiënt aanstuurt. Maak gebruik van onze ERP-software die je bijstaat van klantenbeheer tot facturatie. Kies zelf welke modules voor jou interessant zijn, wij zorgen voor efficiëntie. Samen zoeken we naar de oplossing die het best bij jouw bedrijf past en de groei ondersteunt. Wij bieden u de keuze tussen Basic, Business of Professional pakket waarbij je enkel betaalt voor wat jouw bedrijf nodig heeft.

LV01

Carfac M.

Voor bedrijven in de machine-, industrie-, constructie- en landbouwsector.

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij met Carfac M jouw bedrijf. Als partner van verschillende toeleveranciers uit de sector maken wij voor jou het verschil. 

Maak gebruik van onze software die je ondersteunt van klantenbeheer tot facturatie. Kies zelf welke modules voor jou interessant zijn, wij zorgen voor efficiëntie. Samen zoeken we naar de oplossing die het best bij jouw bedrijf past en de groei ondersteunt. Wij bieden u de keuze tussen Business of Professional pakket waarbij je enkel betaalt voor wat jouw bedrijf nodig heeft.

LV01

Mobiele applicaties Carfac M.

Deze applicatie is de perfecte aanvulling van Carfac M die je steeds bij de hand hebt. Beheer op deze manier jouw stock, werkorders, de opvolging van de klanten en leveranciers, de tijdsregistratie en het digitaal aftekenen. Kortom, tijdswinst en efficiëntie voor iedereen.

LV01

On Time.

De On Time Module biedt jou een complete oplossing voor de planning van jouw werkplaats.

Via het intuïtieve digitaal planbord navigeert u makkelijk door uurroosters, taken en planning. Volg op de voet wat er gebeurt in jouw werkplaats! Onze module synchroniseert met je Carfacdatabase waardoor je tegelijkertijd jouw klanten-en wagengegevens raadpleegt. Dit resulteert in een excellente service en door de kortere wachttijd ook in tevreden klanten.

Be happy, be On Time!

Overtuigd? Ontdek onze oplossingen.