Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Mobiele App.

 

Deze applicatie is de perfecte aanvulling van Carfac M die je steeds bij de hand hebt. Beheer op deze manier jouw stock, werkorders, de opvolging van de klanten en leveranciers, de tijdsregistratie en het digitaal aftekenen.

Optimaliseer uw werkzaamheden op locatie met de krachtige

Mobiele App!

Optimaliseer nog meer

 

STOCKTELLING

via de barcode scanner kan je snel en makkelijker artikelen registreren

 

TIJDSREGISTRATIE

kies een werkorder en begin met registreren

 

BESTELLINGEN

met de barcode scanner kan je makkelijk artikelen toevoegen van een leverancier

 

WERKORDERS

de monteur selecteert eenvoudig een complete werkorder via de app

Geconnecteerd


Onze mobiele app is naadloos geconnecteerd met Carfac M, het geavanceerde systeem van ons bedrijf. Dit betekent dat de monteur toegang heeft tot alle essentiële informatie van uw bedrijf, evenals de volledige historiek en technische specificaties van de machine die gerepareerd moet worden. Zo kan de monteur met volledige kennis en expertise aan de slag.

Met behulp van de geïntegreerde planning in de app kan de monteur eenvoudig de juiste opdracht selecteren en de benodigde taken uitvoeren. De werkorder kan volledig worden voorbereid met de vereiste artikelen, zodat de monteur direct aan de slag kan zonder tijd te verspillen. Bovendien kan de monteur zijn gebruiker kiezen en meteen beginnen met het registreren van de benodigde tijd.

     

Gedetailleerd


Tijdens de reparatie of depannage heeft onze app ook de mogelijkheid om foto's te nemen, die vervolgens automatisch worden opgeslagen in het dossier van de betreffende machine. Dit zorgt voor een gedetailleerde documentatie van het werk dat is verricht, wat van onschatbare waarde kan zijn voor toekomstig onderhoud of eventuele garantieclaims.

Na de succesvolle reparatie kan uw klant de werkorder digitaal aftekenen via onze app. Zodra dit is gebeurd, wordt de werkorder als afgerond beschouwd en kan deze direct worden verzonden naar de klant. Dit zorgt voor een efficiënte en transparante communicatie tussen uw bedrijf en uw klanten.

Overtuigd? Ontdek onze oplossingen.