Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: Autogroep de Schaetzen

 

Autogroep de Schaetzen is een echt familiebedrijf en officieel verdeler van Ford, Hyundai en Mazda. Al meer dan een halve eeuw voert dit familiebedrijf het credo ‘eerlijk duurt het langst’ en zet dat dagelijks om in een uitstekende kwaliteit, persoonlijke aanpak en flexibele service. Veel van de  trouwe medewerkers, zijn al tientallen jaren nauw verbonden met het garagebedrijf en geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Bent u op zoek bent naar een splinternieuwe wagen, een bijna nieuwe occasie of een onderhoudsbeurt, u kan rekenen op een uitstekende service bij de Schaetzen.

 

Hoe lang ben je al klant?

Wij zijn sinds 2012 klant van Carfac! Bij het openen van onze tweede vestiging aan de Sint-Truidersteenweg te Hasselt,  kozen we voor Carfac en dit ter ondersteuning van onze merken Hyundai en Mazda.

 

Welke modules/koppelingen gebruik je? En waarom?

Wij gebruiken de boekhoudkundige functies, werkkaarten, garanties, vervangwagens, stockbeheer, wisselstukken, tijdsregistratie...

Onze collega's werken graag met Carfac. Het is makkelijk in gebruik, logisch en iedereen weet waar alles staat. Zo moet software zijn.

 

Met welke functies mogen we nooit stoppen?

Er zijn naar onze mening 2 functies die echt nooit mogen stoppen en 1 feature die we graag in de spotlight zetten. 

De eerste is "vervangwagens": heel makkelijk om te gebruiken! 

Het is kinderspel om een vervangwagen toe te kennen aan een klant. Alle gegevens zoals de klant, de juiste wagen, de verzekering, ... aanduiden en klikken. Het begin- en eindtijd is handig want er worden regelmatig wagens 2x per dag uitgeleend.

De tweede is "tijdsregistratie". We kunnen hiermee de prestaties en aanwezigheden goed opvolgen. Het is mogelijk om te registreren per taak en categorie. Met "tijdsregistratie" kunnen we bijvoorbeeld gewone jobs, interne jobs en garantie jobs splitsen. Het maakt ons administratie efficiënt. 

Een tooltip van ons! Je kan eindeloos "lijsten" trekken vanuit carfac! Auto's, klanten, werkuren,... echt alles. Zeer handige feature.

 

Kunt u iemand noemen in ons bedrijf die indruk op u heeft gemaakt?

Michaël Cornil! Altijd bereikbaar, staat open voor vragen en geeft steeds op korte termijn een antwoord.

 

 

 

Overzicht van de Carfac C modules:

Carfac C modules