Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: Gejaco

 

Wat doen jullie?  

Gejaco is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de verkoop, onderhoud en herstellingen van landbouwmachines. Zij zijn niet alleen een officiële dealer van New Holland, maar ook een verdeler van Krone, Joskin en vele andere geweldige landbouwmerken (bekijk alle merken hier).

In de afgelopen 10 jaar zijn zij enorm gegroeid en hebben zij nu een geweldig team van 11 mensen in hun werkplaats, die zich dagelijks inzetten om landbouwmachines te onderhouden en repareren. Ze zijn er trots op dat ze een familiebedrijf zijn en behandelen hun klanten als familie.

Onze sector blijft niet stil staan en zij evolueren mee met de tijd. Landbouwmachines gaan mee met de nieuwste technologieën en GPS in de landbouw zorgt voor meer efficiëntie. Door rijpaden bij de eerste bewerking al uit te zetten en vast te leggen, kunnen de daaropvolgende bewerkingen snel en met grote nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Dit maakt het zaaien, spuiten, oogsten enzovoort allemaal veel makkelijker en efficiënter. Een leuk voorbeeld is dat ze met GPS-sturing bloemkool op één rij kunnen planten, waardoor er bij de oogst vlot tussen de kolen kan worden gelopen.

Bij Gejaco is het belangrijk om alle klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom bieden zij de optie om de machines op afstand te monitoren, als de klant dat wenst. Hierdoor kunnen zij ervoor zorgen dat de machines altijd perfect functioneren en voorkomen ze eventuele problemen. Dit is een geweldige manier om hun klanten te ontzorgen, want ze kunnen op tijd de juiste signalen ontdekken voor een eventuele interventie. Op deze manier zorgen ze ervoor dat hun klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun machines en zich kunnen richten op hun werk in de landbouw.

 

Hoe lang ben je al klant?  

Zij zijn al meer dan 25 jaar klant bij Carfac en hebben de evolutie van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. Ze waren eerst klant bij Carfac en nu bij Carfac M, maar ook bij hun vorige werkgever werkten ze al samen met Carfac. Voor hen was het een logische stap om samen te blijven werken met dit bedrijf vanwege de uitstekende service en kwaliteit die zij leveren. Toen de M-versie van Carfac uitkwam, was dat voor hen een nieuwe stap in hun samenwerking. Ze zijn dan ook direct overgestapt naar deze nieuwe versie en zijn tot op de dag van vandaag zeer tevreden met de mogelijkheden van Carfac M.

  

Welke koppelingen/modules gebruik je? En Waarom?

Carfac M heeft ons bedrijf enorm geholpen om efficiënter te werken. Het klantenbeheer is nu volledig digitaal, waardoor we altijd een up-to-date overzicht hebben van alle klanten en hun machines. Ook de facturatie verloopt nu veel sneller en makkelijker, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan onze klanten en hun machines.

Bij interventies bij klanten is snelheid van groot belang. Met de mobiele applicatie van Carfac M kunnen we direct ter plaatse alles op de bon zetten en de administratie afhandelen. Hierdoor kunnen we tijd besparen en ons focussen op het oplossen van het probleem van de klant. Bovendien vermindert dit het risico op fouten en is alles meteen geregeld.

Dankzij Carfac M kunnen we ons nu nog meer richten op onze klanten en hun machines. We kunnen onze service verder uitbreiden en verbeteren, zonder dat we ons zorgen hoeven te maken over de administratie. Dit zorgt ervoor dat we efficiënter kunnen werken en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Met welke functie mogen we nooit stoppen?  

Als bedrijf zijn wij gekoppeld met KRAMP voor onderdelen. Dit is erg handig omdat KRAMP een extra knop heeft waarmee je de bon kunt kiezen en die automatisch in Carfac laadt. Dit bespaart ons veel tijd omdat we geen gegevens handmatig hoeven over te typen en het minimaliseert de kans op fouten. 

We hopen dat andere leveranciers het voorbeeld van KRAMP zullen volgen en zich ook zullen koppelen met ons systeem om de best mogelijke service aan onze klanten te kunnen bieden.

  

Welke indruk heeft Carfac nagelaten?  

Carfac is voor ons meer dan alleen een software leverancier. Ze bieden ons een totaalpakket voor ons bedrijf. We gebruiken het voor klantenbeheer, facturatie en onderdelenbestellingen. Het is fijn dat we alles op één plek hebben en dat het gemakkelijk te gebruiken is. Daarnaast zijn de rapportages die we uit Carfac kunnen halen heel waardevol voor ons bedrijf.

Hoewel Carfac sterk gegroeid is als bedrijf, hebben we nog steeds het gevoel dat we persoonlijk contact hebben met hen. Het is belangrijk voor ons dat we een goede relatie hebben met onze leveranciers en dat geldt zeker ook voor Carfac. We hopen dan ook dat we deze persoonlijke relatie kunnen behouden, ook nu ze zo sterk zijn gegroeid.

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac M modules:

https://carfac.be/nl/carfac-m-modules/