Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: Garage Houman

 

 

Wie is Garage Houman? 

Gestart in 2000 als een carrosseriebedrijf met een klein aanbod aan moto’s zijn we nu uitgegroeid naar een officieel verdeler van Suzuki, Isuzu en SsangYong met 2 vestigingen. Door de overname van Garage Luytens in 2018 zijn we ook Vespa en Piaggio verdeler in de regio geworden. 

Wij zijn de One Stop Shop voor uw mobiliteit. Nieuwe wagens, occasiewagens, scooters, onderhoud, herstellingen, leasing… bij ons ben je aan het juiste adres. Bij ons je krijgt veel auto EN service voor uw geld: Garage Houman is een rationele keuze. 

 

Hoe lang ben je al klant? 

In het begin gebruikten we excel  als basis voor onze administratie. Het was toen nog eenvoudig 😊. In 2003 hebben we gekozen voor de efficiëntie van Carfac. Garage Luytens in Rijmenam had al Carfac, dus moesten we bij de overname geen nieuwe collega’s extra opleiden. 

 

 

 

Welke modules gebruik je? En waarom? 

Afspraken, On Time, tijdsregistratie. Het systeem is heel eenvoudig in gebruik, alle collega’s kunnen hun werk efficiënt uitvoeren en registreren. Een groot pluspunt is dat alle jobs duidelijk en gedetailleerd in een overzicht worden weergegeven. 

Boekhouding benutten we nog niet ten volle. Dat gaat nog veranderen in de komende maanden. 

 

Met welke functies mogen we niet stoppen? 

Wij zijn grote fan van de data die wordt gegenereerd uit onze omgevingen van Hombeek en Rijmenam. Door de koppeling met WESP zien we wat er goed loopt en, wat belangrijker is, wat NIET. De rapportage van het atelier met bijvoorbeeld verhoudingen werkuren/omzet zijn tot in het detail uitgewerkt. Wij kunnen ons bedrijf efficiënter maken door de inzichten die we uit deze rapportages krijgen. 

 

Welke indruk laat Carfac bij u achter? 

We merken dat er veel concurrenten zijn in de software sector. Wij zijn heel tevreden met Carfac als leverancier. Een leverancier die meedenkt met ons, de garagebedrijven. 

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac C modules:

Carfac-C-modules/