Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: ITM

 

 

Wat doen jullie?  

Wij zijn opgericht in 1984.  Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van machines die elke gemeente of stad nodig heeft voor het proper houden van haar grondgebied: huisvuilwagens, veegwagens, zoutstrooiers, sneeuwploegen ...  

Vakantiegangers zullen onze wagens ook zien rijden op de luchthavens. Via defensie en verschillende grote aannemers hebben we een mooi portfolio opgebouwd aan opdrachten. 

Je vindt ons hoofdkantoor in Peer en in onze vestiging in Gembloux kan je ook terecht voor onderhoud en herstellingen.   

ITM probeert aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Bij ons vind je geen bandwerk, de wagens starten als een chassis, daarna bouwen we met een 30-tal collega’s alles op maat voor de klant, de voertuigen zijn dus uniek voor onze klanten. Na oplevering van de voertuigen garanderen we niet alleen een snelle en doeltreffende service na-verkoop, maar hebben we ook voldoende reserve onderdelen beschikbaar voor snelle herstellingen. 

  

Hoe lang ben je al klant?  

We werkten vroeger met Navision maar merkten mettertijd dat we nood hadden aan een softwarepakket dat meer op onze business afgestemd is. Samen met Carfac hebben we daarop al onze processen, noden en behoeftes grondig onderzocht. Deze uitgebreide analyse was nodig voor een succesvolle implementatie en adoptie van het nieuwe pakket.  

Hoe lang heeft dit in beslag genomen? Ik denk ongeveer 6 maanden. Het was wel heel veel werk en dat is eigenlijk verrassend vlot verlopen.  Op 1 januari 2022 zijn we  succesvol overgeschakeld naar Carfac.  

  

Welke koppelingen/modules gebruik je? En Waarom?

Vandaag gebruiken Carfac zonder bijkomende modules. We leren elke dag meer van de applicatie en zijn klaar voor de volgende stap. Op dit moment, we zijn nu enkele maanden na de implementatie, staan we op het punt om verschillende modules te onderzoeken die ons werk nog efficiënter maken. Wordt dus vervolgd. 

  

Met welke functie mogen we nooit stoppen?  

Boekhouding natuurlijk! Je merkt de jaren ervaring die in Carfac aanwezig zijn. Het systeem is efficiënt en eenvoudig in gebruik.  

  

Welke indruk heeft Carfac nagelaten?  

De ondersteuning die we hebben gekregen tijdens en na de overgang was echt uitstekend. De opleiding, analyse en programma zijn aangepast aan ITM: Carfac maakt deel uit van ons bedrijf.  

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac M modules:

Carfac-m-modules/