Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Klant in de kijker: MX MOTORS

 

 

Wie is MX Motors? 

MX Motors is de Mazda-dealer voor regio Dender en het Pajottenland met vestigingen in Aalst en Dilbeek. De vestiging van Aalst was ook concessiehouder van SAAB en is nog steeds SAAB service centre. 

 

Hoe lang ben je al klant? 

Tot het faillissement van SAAB werkten we met CarServer. Vanaf 2014 zijn we overgestapt naar Carfac. Eerst met onze vestiging in Aalst. Bij de overname van Garage Bolle in 2017 werd het een multisite omgeving in Carfac. Het was een groot voordeel voor MX Motors dat Garage Bolle daarvoor al met Carfac werkte. 

In het begin hadden we wel wat kinderziektes in onze multisite omgeving. Ondertussen zijn de meeste zaken opgelost. 

 

Welke modules gebruik je? En waarom? 

Werkplaatsplanning On Time, tijdsregistratie voor onze medewerkers en natuurlijk de boekhoudkundige functionaliteiten van Carfac. Het is een natuurlijke flow: plannen, werken, registeren en factureren. 

Wij moeten ons ook meer en meer gaan digitaliseren als bedrijf. Binnenkort gaan we onze boekhouding koppelen met CODABOX, zo besparen we weer wat tijd. 

 

Met welke functies mogen we niet stoppen? 

On Time! We vinden het zeer gebruiksvriendelijk om te gebruiken. Je hebt een mooi en duidelijk overzicht van de werkuren met alle nodige informatie. Heel eenvoudig om in het systeem te schuiven met mensen en taken van het atelier.  

 

Welke indruk laat Carfac bij u achter? 

Door de problemen met de multisite omgeving was het traject met Carfac niet ideaal. De grootste obstakels zijn nu achter de rug en kunnen we vol vertrouwen samen met Carfac de uitdagingen van de toekomst aan.  

 

 

 

 

Overzicht van de Carfac C modules:

Carfac-C-modules/