Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

Recommended by CNHi

Carfac, een leider in Dealer Management Systemen (DMS), en CNHi (CNH Industrial), een wereldleider in landbouw- en bouwmachinetechnologie, zijn verheugd om de officiële lancering van hun partnerschap aan te kondigen. Vanaf vandaag kan Carfac zich trots de "Aanbevolen Partner" van CNHi noemen.

 

 

Dit partnerschap stelt CNHi-dealers in België in staat om te profiteren van tools en integratie met CNHi-systemen. Als voorkeursleverancier van DMS zal Carfac een allesomvattende oplossing aanbieden aan CNHi-dealers, wat hen in staat stelt om hun operationele efficiëntie te verhogen en hun klanten nog beter van dienst te zijn. Functies zoals PRIM&ASOD, onderdelenbeheer met bijvoorbeeld de parts locator en geïntegreerde prijslijsten zijn al geïmplementeerd, in de komende periodes zullen er nog veel bijkomende features worden ontwikkeld.

 

Deze situatie belooft een win-winsituatie te worden voor CNHi-dealers, waardoor ze ongetwijfeld hun manier van zakendoen kunnen transformeren, door de gezamenlijke professionele samenwerking tussen Carfac en CNHi. Beide bedrijven kijken uit naar een succesvol en vruchtbaar ontwikkelingsplan in de toekomst, waarbij ze steeds meer oplossingen aan CNHi-dealers zullen bieden.

 

Meer info over onze Carfac M oplossing

Carfac M​​​​​​​