Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner Diasbytes

Diasbytes is gespecialiseerd in het digitaliseren van bedrijfsprocessen voor zowel kleine als middelgrote organisaties. Je kan vertrouwen op 20 jaar ervaring in het vak!

 

Hoe onderscheid je je van je concurrenten/ concullega's?

Met onze in-house ontwikkelde DIAS software leveren we documentmanagement, workflowoptimalisatie, CRM of relatiebeheer en projectmanagement op maat van bedrijven en organisaties, dit zowel on-premise als via het SAAS-model. Met onze nieuwste toepassing Diasonline zetten we intussen ook massaal in op cloud digitalisering.

We bieden software aan die aangepast is aan de behoeften van een organisatie. Daarnaast voorzien we de klant van transparante projectbegeleiding en de nodige opleidingen.

Aangezien we onze eigen software ontwikkelen, kunnen we snel inspelen op de behoeften van de klant en de nodige aanpassingen of uitbreidingen doorvoeren.

Diasbytes biedt u een eenvoudige totaaloplossing op maat van uw noden.

 

Wat is het voordeel voor de carfac gebruiker?

Om een zo compleet mogelijke oplossing aan te bieden, zetten we optimaal in op partnerships. In samenwerking met Carfac bieden we automatische factuurverwerking aan van inkomende facturen. Hiermee laten we Carfac klanten toe om aankoopfacturen automatisch te verwerken, te archiveren in een digitaal archief, te laten goedkeuren en uiteindelijks als automatisch boekingsvoorstel aan Carfac te bezorgen.

Gedaan met afdrukken, bijhouden van een fysieke archief, manueel overtypen van factuurgegevens, doorsturen naar de juiste verantwoordelijke en manueel inboeken. Wat als dit allemaal geautomatiseerd kan worden?

Vraag nu een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe u binnenkort tijd en kosten kan uitsparen!

 

Tips voor onze gebruikers? Hoe kan de carfac gebruiker deze dienst nog beter benutten?

Interesse in automatische factuurverwerking, cloud digitalisering, workflow optimalisatie, CRM software, digitaal tekenen, digital mailroom en/ of een online klantenportaal?


Roadmap:  Wat staat er nog te gebeuren? Toekomst...

In de toekomst voorzien we verdere uitbreidingen rond automatisatie van order afpunting en het automatisch controleren van facturen gelinkt aan orders.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op via ons algemeen nummer +32 55 270 999 of sales@diasbytes.com.

We nemen graag onze tijd om te bekijken hoe we jullie het beste kunnen helpen.  

 

 

Website

https://diasbytes.com/

 

Meer weten over deze koppeling?

Download pdf