Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner IDE

IDE bezorgt je vlug de juiste onderdelen, tools en equipment zodat jij alles binnen de kortste keren kan fiksen.

En als je een technisch probleem niet opgelost krijgt, dan kan je op ons rekenen voor persoonlijk deskundig advies op maat van jouw situatie.

In plaats van 'first come, first served' gaan wij voor 'best served'. We bekijken wat je écht nodig hebt om je snel en goed verder te helpen, elke keer opnieuw.

 

Hoe onderscheid je je van je concurrenten/ concullega's?

Onze autotechnische dienstverlening biedt een breed scala aan mogelijkheden en diensten voor iedereen die op zoek is naar technische ondersteuning voor hun voertuig. Ons bedrijf beschikt over een eigen technisch atelier, waar we verschillende soorten tests uitvoeren op voertuigonderdelen zoals diesel/benzine injectoren en dieselpompen. Onze technici zijn gespecialiseerd in de kalibratie van ADAS-systemen en kunnen u helpen bij het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen tijdens het gebruik van deze systemen.

Ons team van experts is ook goed uitgerust om diagnose en reparatie van voertuigen uit te voeren. We hebben ervaring in het vinden en oplossen van complexe problemen en bieden onze klanten nauwkeurige en effectieve oplossingen om hun voertuigen weer in topconditie te brengen.

Als extra dienst bieden we ook de montage van alcoholsloten, tachografen en carmultimedia aan. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten en onderdelen die we op voorraad hebben, waardoor we u snel en efficiënt kunnen helpen met uw behoeften.

Onze technische ondersteuning is niet beperkt tot alleen de fysieke diensten die we aanbieden. Onze technische experts zijn ook beschikbaar om u te helpen bij het vinden van het juiste onderdeel voor uw voertuig via de telefoon. We hebben een ruime onestopwebshop waar u gemakkelijk doorheen kunt bladeren en uw gewenste producten kunt bestellen.

Onze klanten profiteren ook van onze eigen opleidingsruimte, waar we regelmatig opleidingen en infoavonden organiseren om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek. Daarnaast bieden we ook verschillende trainingen aan voor technici om hen op te leiden en bij te scholen in de nieuwste technologieën en technieken.

Ons assortiment aan carmultimedia en andere onderdelen is uitgebreid en van hoge kwaliteit. We hebben een grote voorraad van onderdelen en materiaal beschikbaar, zodat we snel kunnen leveren en uw reparatie zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Onze klanten waarderen onze snelle levering en korte responstijd. We spelen kort op de bal en leveren meerdere malen per dag om ervoor te zorgen dat onze klanten hun benodigde onderdelen en diensten zo snel mogelijk ontvangen.

Bij onze autotechnische dienstverlening staat klanttevredenheid centraal. We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige en effectieve oplossingen voor al uw autotechnische behoeften en werken hard om u de best mogelijke service te bieden.

 

 

Wat is het voordeel voor de carfac gebruiker?

Koppeling tussen onze webshop & Carfac. Zo kan de Carfac gebruiker de juiste prijzen van de onderdelen importeren op het werkorder. Met onze grote voorraad en brede waaier aan onderdelen en materiaal, kan je meteen verder werken.

Onze ervaren specialisten kennen jouw bedrijf en sector door en door. We denken met je mee om de beste oplossing voor te stellen op maat van jouw uitdaging.

Zo lopen je activiteiten altijd gesmeerd en blijft jouw business ongehinderd operationeel. Hierbij streven we dan ook om een “nee-verkoop” te vermijden.

 

Tips voor onze gebruikers? Hoe kan de carfac gebruiker deze dienst nog beter benutten?

Gebruik maken van onze webshop waar u zowel de voorraad van onze 3 vestigingen als de externe voorraad bij onze leveranciers kan zien.

 

 


Roadmap:  Wat staat er nog te gebeuren? Toekomst...

We werken nog steeds iedere dag aan de optimalisatie en verdere ontwikkeling van onze webshop. Ook blijven we ons dagelijkse verdiepen in de laatste trends binnen het automotive gebeuren.

Uitbreiding van ons logistiek netwerk – nieuwe vestiging … ?

 

Historiek van IDE

1987: Verhuizing

Na een periode van gestage groei, wordt er uitgekeken naar een nieuwe locatie. Dit resulteert in 1987 in een verhuizing naar de Brugsesteenweg, ideaal gesitueerd op het kruispunt van de verkeersassen Brugge-Kortrijk en Roeselare-Tielt.

 

2006: Overname

In 1999 komen dochter Petra en haar echtgenoot Jurgen het team versterken. Drie jaar later stapt ook zoon Wouter in de zaak. Zij bouwen de onderneming van Ide Herbert uit tot een allround en volwaardige groothandel inclusief werkplaats en nemen de zaak in 2006 vervolgens over.

 

2008: Vernieuwd elan

Door de overname krijgt het bedrijf een geheel nieuw elan. Dat resulteert in 2008 in de herinrichting van de bestaande gebouwen en de aanbouw van een modern complex, met atelier, winkel en magazijn.

 

2012: Overname

01 Oktober 2012 overname van de grossier Forrez-Vanparys wat resulteert in IDE Maldegem. 

 

2019: Overname

In 2019 is er op het einde van het jaar de overname van Phoenix Car Pars.  Dit leidt tot een nieuwe vestiging in Gent.