Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner Kramp.

Kramp is de grootste leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector in Europa. Kramp heeft één doel: het werk van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

 

Hoe onderscheid je je van je concurrenten/ concullega's?

Bij Kramp legen we reeds geruime tijd de focus op digitalisatie en optimalisatie van onze processen en die van onze klanten.
Met 15 Business Solution Consultants biedt Kramp in alle landen een rechtstreekse sparring partner voor klanten en DMS providers.
Hierdoor kunnen wij zowel gedetailleerd op klantniveau als generaal voor meerdere DMS gebruikers mee denken aan optimalisatie van processen.
Met een eigen Integration Development team kunnen wij IT ontwikkelingen langs Kramp zijde flexibel en voordelig plannen en uitvoeren.  
Vanuit deze samenwerking hebben wij samen met Carfac reeds een uitgebreid arsenaal aan integraties opgezet.

 

Wat is het voordeel voor de carfac gebruiker?

Een optimaal georganiseerd orderproces omvat een minimum aan handelingen die nodig zijn om het gehele proces te doorlopen.
Dit begint met de integratie van het klant specifieke Kramp prijsbestand in Carfac waardoor gebruikers steeds over de correcte prijsinformatie beschikken.
Dubbele acties worden vermeden door bvb. orders vanuit Carfac rechtstreeks te verwerken, of door Kramp webshop orders doormiddel van de orderconfirmatie rechtstreeks beschikbaar te maken in Carfac.
Dit zelfde doen we ook voor de verwerking van eindklantorders binnen ons Kramp Online Service concept.
Om het proces helemaal rond te maken leveren wij ook nog de facturatie digitaal rechtstreeks in Carfac aan.
Dit alles levert Carfac gebruikers vanzelfsprekend een enorme tijdswinst op in zijn bestelproces en maakt van Kramp de geprefereerde partner binnen de Agri, Tuin & Park en Construction sector.   

 

Tips voor onze gebruikers? Hoe kan de carfac gebruiker deze dienst nog beter benutten?

De Carfac/Kramp handleiding waarin de verschillende integraties worden toegelicht kan een erg handig hulpmiddel zijn bij het ontdekken van de reeds bestaande mogelijkheden. 


Roadmap:  Wat staat er nog te gebeuren? Toekomst...

Bij Kramp werken wij aan een update van onze API mogelijkheden voor het raadplegen van live prijs en beschikbaarheid informatie, en staat ook de ontwikkeling van een order API op de planning.
Ook wordt er gewerkt aan XML facturatie met geïntegreerde PDF.
Verder blijven wij met heel veel plezier luisteren naar de wensen van onze klanten en DMS providers zodat we kunnen blijven steven naar het bieden van passende oplossingen.

 

Website

https://www.kramp.com/shop-nl/nl

Meer weten over deze koppeling?

Contacteer sales@carfac.com