Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner MPM OIL

Met meer dan 25 jaar ervaring als toonaangevende specialist in smeeroliën en vloeistoffen, is MPM opgericht in Nederland en heeft wereldwijd erkenning gekregen. Onze missie is duidelijk: we streven naar voortdurende verbetering van motorprestaties door te voldoen aan de groeiende eisen van de auto-industrie voor hoogwaardige, op maat gemaakte smeermiddelen en vloeistoffen. Met een assortiment van meer dan 350 producten die voldoen aan OEM-specificaties en actief in meer dan 50 landen, is MPM uw betrouwbare partner voor het optimaliseren van de motorprestaties.

 

 

Hoe onderscheid je je van je concurrenten/ concullega's?

Te midden van de snelle veranderingen binnen de auto-industrie blijft MPM onverminderd gericht op baanbrekende innovatie en doelgerichte specialisatie. Ons doel is om te voldoen aan de voortdurend toenemende technische complexiteit van moderne motoren. In een tijd waarin bijna 100 gespecificeerde producten noodzakelijk zijn om te kunnen voldoen aan de steeds strengere milieu- en prestatie-eisen van autofabrikanten, blijft onze strategie vastberaden gefocust op het leveren van het meest uitgebreide assortiment smeermiddelen en vloeistoffen, allemaal conform de strengste OEM-originele specificaties. Of het nu gaat om personenauto's, vrachtwagens of scheepsmotoren, MPM is steevast toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van OEM-vereisten en aan het waarborgen van optimale motorprestaties.

Onze inzet weerspiegelt zich in uw vertrouwen: de zekerheid van ongeëvenaarde kwaliteit. Met MPM kiest u voor een partner die niet alleen in harmonie is met de vooruitgang, maar die ook als pionier de weg voorwaarts bewandelt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze expertise overstijgt de standaard, en we blijven grenzen verleggen om ervoor te zorgen dat uw voertuigen niet alleen functioneren, maar excelleren.

Wij begrijpen dat achter elk rijervaring een motor vol mogelijkheden schuilt, en we streven ernaar om die mogelijkheden te maximaliseren met onze hoogwaardige smeermiddelen en vloeistoffen.

 

 

Wat is het voordeel voor de gebruiker van Carfac?

MPM staat voor klantgerichtheid en resultaten. We bieden een assortiment dat meer dan 99% van de smeermiddelen en vloeistoffen wereldwijd omvat, met producten die voldoen aan de specificaties van fabrikanten en door hen zijn goedgekeurd. Onze geavanceerde faciliteiten en efficiënte logistiek, gelegen in het hart van het gebied tussen Antwerpen en Rotterdam, zorgen voor wereldwijde leveringen.

We zijn wereldwijd aanwezig en lokaal verbonden, met persoonlijk advies, vernieuwde jaarlijkse analyses, prijsvergelijkingen en aanbevolen prijslijsten. Voor werkplaatsen bieden we gratis displays, planken en apparatuur.

Bij MPM gaat het niet alleen om producten, maar ook om een unieke ervaring. Ontdek de MPM-ervaring en neem deel aan onze evenementen in de autosport- en motorwereld. MPM is niet alleen smeermiddelen, we zijn uw partner voor succes.

 

 

Tips voor onze gebruikers? Hoe kan de carfac gebruiker deze dienst nog beter benutten?

Onze toegewijde diensten omvatten aangepast advies, waarbij we op maat gemaakt olie- en vloeistoffenadvies bieden, samen met gedegen wagenparkanalyses en efficiënt voorraadbeheer.

Daarnaast vernieuwen we jaarlijks uw wagenparkanalyse en advies om altijd up-to-date te blijven. U kunt ook rekenen op onze prijs- en prestatievergelijking, waarmee u de prestaties van uw onderhouden wagenpark kunt vergelijken met voorgaande jaren.

Om uw financiële gezondheid te ondersteunen, bieden we een aanbevolen prijslijst die zorgt voor marktconforme prijzen en gunstige marges. Onze werkplaatsoplossingen omvatten gratis displays, rekken en apparatuur, waardoor uw operaties soepeler en efficiënter verlopen.

 

 


Roadmap:  Wat staat er nog te gebeuren? Toekomst...

In 1990 herkenden wij al een groeiende behoefte aan een sterk gediversifieerd en gespecialiseerd assortiment van smeermiddelen en vloeistoffen, gericht op personenauto's, vrachtwagens, zware werkvoertuigen en scheepsmotoren.

Terugkijkend naar 1995, volstonden destijds minder dan 10 verschillende producten om te voldoen aan de voorschriften van autofabrikanten. In het huidige landschap daarentegen leggen autofabrikanten bijna 100 specifieke voorschriften op, gedreven door de groeiende technologische complexiteit van motoren, de eisen op het gebied van milieu, brandstofefficiëntie, duurzaamheid en het optimaliseren van motorprestaties.

Onze strategie bij MPM richt zich op voortdurende innovatie, specialisatie en het handhaven van ongeëvenaarde kwaliteitsnormen. We streven ernaar om het meest uitgebreide assortiment smeermiddelen en gespecialiseerde vloeistoffen aan te bieden, volledig in lijn met de originele specificaties van OEM-fabrikanten.

Onze visie voor de toekomst is gefocust op het blijven anticiperen op veranderende technologieën, normen en voorschriften. Door voortdurend te innoveren, te investeren in gespecialiseerde oplossingen en onze toewijding aan kwaliteit te handhaven, willen we onze positie versterken als de onbetwiste leverancier van keuze voor geavanceerde smeermiddelen en vloeistoffen.