Heb je een vraag?

Je kan steeds bij ons terecht voor ondersteuning

4 vragen aan onze partner Vos Car Electronics

Sinds 1962 is VOS Car Electronics een groothandel van kwaliteitsaccessoires binnen de auto-industrie. Opgericht door Christian Vos en Vitalie Brauns, is VOS al jaren een gangmaker in de branche.

 

 

Hoe onderscheid je je van je concurrenten/ concullega's? 

VOS Car Electronics bestaat al meer dan 60 jaar. Wij zijn trots op deze ervaring, in onze producten EN onze installaties! Onze klanten zijn autobedrijven en installateurs. 

Zoek je  elektrische kofferopeners, verwarmde zetels, marteralarmen of allerlei andere sensoren…? Wij hebben dat alles beschikbaar en waarschijnlijk nog veel meer! VOS Car Electronics is niet alleen een leverancier van de onderdelen, wij hebben ook van onze producten, alle handleidingen beschikbaar, voor zowel de eindgebruiker als  de installateur. Bij twijfel helpen we je graag verder met uw installatie. 

Omdat onze producten zo betrouwbaar zijn (*we bieden tot 5 jaar garantie) hebben we naast klant en klare producten, samenwerkingen met verschillende automobielbedrijven zoals Astara, Distrigo en Toyota in België.  

Waar kan je onze ervaring nog terugvinden? Bij de verschillende toeleveranciers van autofabrikanten.  VOS Car Electronics deelt graag zijn kennis en geeft technische ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe accessoires.  

 

Wat is het voordeel voor de Carfac gebruiker? 

Als Carfac gebruiker kan je rechtstreeks bestellen op onze webshop, uw producten komen direct in uw Carfac omgeving. 

 

 

 

Tips voor onze gebruikers? Hoe kan de Carfac gebruiker deze dienst nog beter benutten. 

Er kan veel meer dan je kan inbeelden. Neem een kijkje op onze website voor alle producten, montagehandleidingen, gebruikershandleidingen en zelfs werktijdinschattingen.  

Zijn er vragen of twijfels? Contacteer ons gewoon! Ons team staat steeds voor jullie klaar en geeft met plezier advies of support bij een product of installatie. 

In deze tijden van schaarste en evolutie is het nuttig om te weten dat veel accessoires nadien geïnstalleerd kunnen worden. Deuren die automatisch sluiten bij het wegrijden, het kan. Een elektrische kofferklep met voetbediening op een oudere wagen, het kan.  Lichten die we 5 seconden langer laten branden als je je wagen sluit, het kan.  

Vraag vandaag nog een login aan via onze website. Je zal versteld staan wat de mogelijkheden zijn voor uw klanten. 

 

Roadmap:  Wat staat er nog te gebeuren? Toekomst... 

De after market is een groeiende markt. Er zijn veel startende bedrijven die zich specialiseren in de dienst na verkoop en er toch in slagen om met mooie marges te werken. Wij gaan nog verrast worden door elektrische accessoires die nu ontwikkeld worden 
 

 

Meer weten over Vos Car Electronics

https://vos.be/

https://www.youtube.com/@voscarelectronics4846

Meer weten over deze partnership?

Contacteer sales@carfac.com